2020-2021 eğitim-öğretim yılı online oryantasyon toplantısı gerçekleşti

2020-2021 Akademik Yılı Güz Döneminde Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalını kazanarak aramıza katılan öğrencilerimiz ile online oryantasyon toplantısı gerçekleşti. Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı başta olmak üzere bölümümüzün öğretim elemanları oryantasyon toplantımıza katılmıştır. Temel Eğitim Bölüm Başkanı ve Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ayşe Derya IŞIK tarafından oryantasyon toplantısının açılış konuşması yapılmış ve bölüm ve öğretmenlik hakkında bilgi aktarımı sağlanmıştır.
Oryantasyon toplantısında 1. sınıfların danışmanı olan Doç. Dr. Muamber YILMAZ tarafından bölümümüzle ve ders kayıt süreciyle ilgili bilgi verilmiştir. Buna ek olarak, Dr. Öğr. Üyesi Görkem AVCI tarafından Çift Anadal ve Erasmus; Arş. Gör. Fatma DEMİRCİ tarafından uzaktan eğitim süreci ve UZEM; Arş. Gör. Canan POLATER tarafından üniversitede yaşam konularında bir dizi sunum yapılmıştır. Sunumlardan sonra öğrencilerin soruları alınmıştır. Oryantasyon toplantımıza 1. sınıf öğrencilerimizin büyük çoğunluğu katılmıştır.
  • "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğinin son günü gerçekleşti

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğinin 4. günü gerçekleşti

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinlikte 3. Günü gerçekleşti

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğinin 2. günü gerçekleşti

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğin ilk günü gerçekleşti.

• 2020-2021 eğitim-öğretim yılı online oryantasyon toplantısı gerçekleşti

• Sınıf Öğretmenliği Öğrencilerinin hazırladığı proje, TÜBİTAK-2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmalarında ilk aşamayı geçti.

• Sınıf Öğretmenliği lisans programı EPDAD tarafından akredite edildi.

• “Küre Dağlarında Bilim ve Sanat 2” adlı proje TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur.

• "Benim Gözümden Uzaktan Eğitim" Fotoğraf Yarışması