2020-2021 eğitim-öğretim yılı online oryantasyon toplantısı gerçekleşti

2020-2021 Akademik Yılı Güz Döneminde Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalını kazanarak aramıza katılan öğrencilerimiz ile online oryantasyon toplantısı gerçekleşti. Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı başta olmak üzere bölümümüzün öğretim elemanları oryantasyon toplantımıza katılmıştır. Temel Eğitim Bölüm Başkanı ve Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ayşe Derya IŞIK tarafından oryantasyon toplantısının açılış konuşması yapılmış ve bölüm ve öğretmenlik hakkında bilgi aktarımı sağlanmıştır.
Oryantasyon toplantısında 1. sınıfların danışmanı olan Doç. Dr. Muamber YILMAZ tarafından bölümümüzle ve ders kayıt süreciyle ilgili bilgi verilmiştir. Buna ek olarak, Dr. Öğr. Üyesi Görkem AVCI tarafından Çift Anadal ve Erasmus; Arş. Gör. Fatma DEMİRCİ tarafından uzaktan eğitim süreci ve UZEM; Arş. Gör. Canan POLATER tarafından üniversitede yaşam konularında bir dizi sunum yapılmıştır. Sunumlardan sonra öğrencilerin soruları alınmıştır. Oryantasyon toplantımıza 1. sınıf öğrencilerimizin büyük çoğunluğu katılmıştır.