Bartın Üniversite'si Sınıf Öğretmenliği Bölümünü Seçmek İçin 5 Sebep

3. Farklı Bölümlerde Çift Anadal ve Yandal Fırsatı
  4. Genç ve Dinamik bir Bölüm
  5. Yurt Dışında Eğitim Fırsatı

• Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı 2. Sınıf öğrencileri 30.12.2019 tarihinde Gürgenpınarı İlkokulunda “İlkokulda Materyal Şenliği” düzenlediler.

• Fidan Bağışı Kampanyasına Temel Eğitim Bölümü de Destek Verdi.

• Miniklerimiz Fen Laboratuvarında

• Fakültemiz 2019 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

• Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesini Seçmenin Tam Zamanı

• Sınıf öğretmenliği bölümü öğrencileri, kendi yazdıkları öykü kitaplarını minik öğrencilerle buluşturdular.

• Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği öğrencilerinin dönem boyunca gerçekleştirdikleri topluma hizmet projelerini sundular.

• Sınıf öğretmenliği programı 2. sınıf öğrencileri, Bartın Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının yürütmüş olduğu “Oyuncak Kütüphanesi” projesine destek amacıyla 0-6 yaş çocuk kitapları topladılar.

• Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Ebru Durgut bireysel girişimi ile Atatürk ilkokulu anasınıfı bahçesinin iyilestirmesine katkıda bulunmuştur.

• Sınıf Öğretmenliği 2. sınıf öğrencileri ''Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı'' dersi kapsamında yaptıkları materyalleri Akçalı İlkokulunda sergilediler.