Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği öğrencilerinin dönem boyunca gerçekleştirdikleri topluma hizmet projelerini sundular.

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği öğrencileri, "Topluma Hizmet Uygulamaları" dersi kapsamında üretilen sosyal sorumluluk projelerinin  sunumları yapıldı.

Topluma Hizmet Uygulamaları dersinin yürütücülerinden biri olan Eğitim Fakültesi, Temel Eğitim Bölümü Başkanı Doç. Dr. Ayşe Derya IŞIK, ders kapsamında öğrencilerin gruplar halinde seçtikleri kurum veya kuruluşlara hizmet verdiklerini açıkladı. IŞIK, bahar dönemi boyunca hazırlanan projelerin amacının öğrencilerde toplumsal sorumluluk bilinci yaratmak, özgüvenlerini geliştirmelerine katkıda bulunmak ve özdenetim duygusunu geliştirmek olduğunu kaydetti. öğrencilerin eğitimleri süresince bu tür aktivitelerde yer alarak başarılı sonuçlar almalarının meslek hayatlarında daha fazlasını başarabileceklerinin ön teminatı olduğuna inandığını da kaydetti.

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğinin son günü gerçekleşti

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğinin 4. günü gerçekleşti

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinlikte 3. Günü gerçekleşti

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğinin 2. günü gerçekleşti

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğin ilk günü gerçekleşti.

• 2020-2021 eğitim-öğretim yılı online oryantasyon toplantısı gerçekleşti

• Sınıf Öğretmenliği Öğrencilerinin hazırladığı proje, TÜBİTAK-2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmalarında ilk aşamayı geçti.

• Sınıf Öğretmenliği lisans programı EPDAD tarafından akredite edildi.

• “Küre Dağlarında Bilim ve Sanat 2” adlı proje TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur.

• "Benim Gözümden Uzaktan Eğitim" Fotoğraf Yarışması