Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyeti gençlerimize emanet edişinin 105. Yıl Dönümü ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bir dizi etkinliklerle Bartın ilimizde kutlandı.

Bölümümüz 4. Sınıf öğrencisi Bilge Eda Salman, Bartın Valiliğinin düzenlemiş olduğu programda "Genç Kürsü" kapsamında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'yla ilgili konuşmasını yapmış ve bizleri de gururlandırmıştır.

Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
  • Yüksek lisans öğrencilerimiz seminer sunumlarını yaptı

• Öğretmenlik Uygulaması Dersi Uygulama Öğretmenleri Dönem Sonu Toplantısı Yapıldı

• Mezuniyet Töreni

• Bölümümüz 4. Sınıf Öğrencisi Bilge Eda Salman'ın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Konuşması

• 2023-2024 Bahar Dönemi final programı güncellendi!

• Temel Eğitim Bölümü Akademik Seminerler Dizisi