Doç. Dr. Mustafa Kocaarslan ERASMUS Ders Verme Hareketliliği

Fakültemiz Sınıf Eğitimi ABD öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa KOCAARSLAN, 06.10.2024-12.10.2024 tarihleri arasında ERASMUS Ders Verme Hareketliliği (Teaching Mobility for Academic Staff) kapsamında Yunanistan'ın Patras Üniversitesi'ne ziyarette bulunmuştur. Bu süre zarfında öğretmen adayları ve yüksek lisans öğrencilerine Bartın Üniversitesi’ni tanıtmış, ders anlatmış ve öğretim üyeleriyle proje önerileri hakkında görüşmeler gerçekleştirmiştir. Üniversite konferans salonunda “Executive Functions and Reading in Children (Çocuklarda Yürütücü İşlevler ve Okuma) başlıklı sunumunu öğrenci ve akademisyenlerden oluşan geniş bir dinleyici grubuna yapmıştır. Ders anlatımı ve sunumun ardından Erken Çocukluk Eğitimi bölümü öğretim elamanlarıyla uluslararası iş birlikleri ve araştırma ortaklıkları üzerine fikir alışverişinde bulunmuştur. Ziyaretin son gününde Prof. Dr. Nektarius Stelikas tarafından kendisine katılım belgesi takdim edilmiştir.
  • Doç. Dr. Mustafa Kocaarslan ERASMUS Ders Verme Hareketliliği

• 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Sınıf Öğretmenliği Öğretmenlik Uygulaması Toplantısı

• Öğretmenlik Uygulaması Başladı!

• Sınıf Danışmanları Tarafından Dönem Başı Bilgilendirme Toplantıları Yapıldı!

• 2024-2025 Oryantasyon Programı

• Mezunumuzdan önemli başarı!

• Yüksek lisans öğrencilerimiz seminer sunumlarını yaptı

• Öğretmenlik Uygulaması Dersi Uygulama Öğretmenleri Dönem Sonu Toplantısı Yapıldı

• Mezuniyet Töreni

• Bölümümüz 4. Sınıf Öğrencisi Bilge Eda Salman'ın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Konuşması