Oryantasyon eğitimi düzenlendi.

Bartın Üniversitesi Temel Eğitim Bölümü 2021-2022 akademik yılında eğitim-öğretime yeni başlayan sınıf öğretmenliği öğrencileri için 07 Ekim 2021 tarihinde  oryantasyon eğitimi düzenlendi. Temel Eğitim Bölümü öğretim elemanları oryantasyona katıldı. Eğitim-öğretime yeni başlayan sınıf öğretmenliği öğrencileri oryantasyona büyük bir ilgiyle katılım gösterdiler.  Oryantasyon eğitiminde Bartın şehrine dair önemli bilgiler verildi. Bartın Üniversitesinin yerleşkeleri, rektörlük, akademik birim yöneticileri ile daire başkanlıkları hakkında bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerin hak ve sorumlulukları, öğrenci danışmanlıkları ve ders seçimleri ile ilgili mevzuat gibi konularda bilgilendirme sağlandı. Çift anadal ve yandal uygulaması hakkında detaylı bilgi verildi. Rektörlük İletişim Merkezinin (RİMER) tanıtımı gerçekleştirildi.