Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği Öğrencilerine Sertifikalı İlk Yardımcı Eğitimi Verildi.

Bartın İl Sağlık Müdürlüğü ve Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü arasında yapılan ikili işbirliği sayesinde sınıf öğretmenliği programından çoğunluğunu 4. Sınıf öğrencilerinin oluşturduğu 84 öğrenciye sertifikalı ilkyardımcı eğitimi verildi. Mesleğe başlamaya hazır olan öğretmen adayları aldıkları eğitim sayesinde acil müdahale gerektiren durumlar için yetkin hale geldiler. Bartın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 21’er kişilik gruplarla yapılan 3’er günlük eğitim sonunda sınava tabi tutulan öğretmen adayları ilkyardımcı sertifikası almaya hak kazandılar.