İŞ-KUR Uzmanları Tarafından “Kariyer Bilinci, İş Arama Becerisi, Özgeçmiş Hazırlama, İŞ-KUR Aracılığıyla İş Bulma Semineri” Verildi.

Bartın İŞ-KUR uzmanları tarafından Fakültemiz 3. Ve 4. Sınıf öğrencilerine 17 - 24 Nisan 2019 tarihlerinde iki grup olmak üzere “Kariyer Bilinci, İş Arama Becerisi, Özgeçmiş Hazırlama, İŞ-KUR Aracılığıyla İş Bulma Semineri” verildi. Bu kapsamda 17 Nisan 2019 tarihinde  Sınıf Öğretmenliği 3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz İŞ-KUR uzmanlarıyla buluştu. Seminere  Sınıf Öğretmenliğinden 35 öğrenci katıldı. Kurum uzmanlarından İş ve Meslek Danışmanı Ayçın GÜMÜŞOK KARAALP, kurumun çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. İŞ-KUR’un iş bulma sürecindeki etkisine değinen GÜMÜŞOK KARAALP işveren ve iş arayanlara ilişkin çalışmalardan bahsetti. İş ve Meslek Danışmanı Selma AKAR ise özgeçmiş oluşturma, mülakat teknikleri konularına değindi. Özgeçmiş hazırlama ve mülakat sırasında yapılan hatalara değinen AKAR, bu konuda öğrencileri uyardı. Öğrencilerin sorularının ardından seminer sona erdi.