İŞ-KUR Uzmanları Tarafından “Kariyer Bilinci, İş Arama Becerisi, Özgeçmiş Hazırlama, İŞ-KUR Aracılığıyla İş Bulma Semineri” Verildi.

Bartın İŞ-KUR uzmanları tarafından Fakültemiz 3. Ve 4. Sınıf öğrencilerine 17 - 24 Nisan 2019 tarihlerinde iki grup olmak üzere “Kariyer Bilinci, İş Arama Becerisi, Özgeçmiş Hazırlama, İŞ-KUR Aracılığıyla İş Bulma Semineri” verildi. Bu kapsamda 17 Nisan 2019 tarihinde  Sınıf Öğretmenliği 3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz İŞ-KUR uzmanlarıyla buluştu. Seminere  Sınıf Öğretmenliğinden 35 öğrenci katıldı. Kurum uzmanlarından İş ve Meslek Danışmanı Ayçın GÜMÜŞOK KARAALP, kurumun çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. İŞ-KUR’un iş bulma sürecindeki etkisine değinen GÜMÜŞOK KARAALP işveren ve iş arayanlara ilişkin çalışmalardan bahsetti. İş ve Meslek Danışmanı Selma AKAR ise özgeçmiş oluşturma, mülakat teknikleri konularına değindi. Özgeçmiş hazırlama ve mülakat sırasında yapılan hatalara değinen AKAR, bu konuda öğrencileri uyardı. Öğrencilerin sorularının ardından seminer sona erdi.
  • "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğinin son günü gerçekleşti

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğinin 4. günü gerçekleşti

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinlikte 3. Günü gerçekleşti

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğinin 2. günü gerçekleşti

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğin ilk günü gerçekleşti.

• 2020-2021 eğitim-öğretim yılı online oryantasyon toplantısı gerçekleşti

• Sınıf Öğretmenliği Öğrencilerinin hazırladığı proje, TÜBİTAK-2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmalarında ilk aşamayı geçti.

• Sınıf Öğretmenliği lisans programı EPDAD tarafından akredite edildi.

• “Küre Dağlarında Bilim ve Sanat 2” adlı proje TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur.

• "Benim Gözümden Uzaktan Eğitim" Fotoğraf Yarışması