Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim öğretim üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Yasemin BÜYÜKŞAHİN ’in yürütücülüğünü yaptığı “Küre Dağlarında Bilim ve Sanat 2” adlı proje TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur.

2018 yılında ilki başarıyla gerçekleştirilen proje bilim toplum bağını güçlendirerek yerel ve ulusal basında yer almıştı. Anne çocuk doğa eğitimini bilim ve sanatla sunan proje ekibi alanda uygulamalı etkinlikler yürütmektedirler. Bu sene de güçlü kadrosuyla çalışmaya hazır olan ekipte Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim elemanlarından Arş. Gör. Dr. Bekir GÜLER, Öğr. Gör. Dr. Reha SARIKAYA, Arş. Gör. İsmail EYÜPOĞLU, Arş. Gör. Fatih TAŞ ve Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Sevgi KINGIR yer almaktadır.  Ayrıca, Düzce Üniversitesi Öğretim üyesi Dr. Öğretim Üyesi Tuğba ECEVİT ve Niğde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı görev yapan Öğretmen Dr. Dilber ACAR ekibe eğitmen olarak destek sunmaktadırlar. Ekibin dinamiğini oluşturan Eğitim Fakültesi lisans ve yüksek lisans öğrencilerinden; Gamze DAĞKOÇAK, Turgut ASLAN, Nail ŞAHİN, Faruk KAHRAMAN, Yasemin ÜLGER, Orhan AKTAŞ, Halime DOĞRU rehber kadroda yer almaktadır.

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğinin son günü gerçekleşti

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğinin 4. günü gerçekleşti

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinlikte 3. Günü gerçekleşti

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğinin 2. günü gerçekleşti

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğin ilk günü gerçekleşti.

• 2020-2021 eğitim-öğretim yılı online oryantasyon toplantısı gerçekleşti

• Sınıf Öğretmenliği Öğrencilerinin hazırladığı proje, TÜBİTAK-2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmalarında ilk aşamayı geçti.

• Sınıf Öğretmenliği lisans programı EPDAD tarafından akredite edildi.

• “Küre Dağlarında Bilim ve Sanat 2” adlı proje TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur.

• "Benim Gözümden Uzaktan Eğitim" Fotoğraf Yarışması