"Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğinin 4. günü gerçekleşti

Sınıf Öğretmenliği Programı öğretmen adaylarının Matematik Öğretimi II dersi kapsamında düzenledikleri "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" etkinliğinin dördüncü günü 27 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleşti.

Saat 18.00’da başlayan etkinliğin oturumunda öğretmen adayları “Sihirli makasla çemberden kareye” ve “Bölme işleminde bir eksiklik var” gibi aktiviteleri tamamladılar. Eğlenceli aktivitelere Gazi ilkokulu öğrencileri büyük bir heyecan ile katıldılar.

"Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğin 4. gününden fotoğraflar