"Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğinin son günü gerçekleşti

Sınıf Öğretmenliği Programı öğretmen adaylarının Matematik Öğretimi II dersi kapsamında düzenledikleri "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" etkinliğinin son günü 28 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleşti.

Saat 18.00’da başlayan etkinliğin oturumunda öğretmen adayları “Çıkarmadan korkma oyna” ve “Soruyu çöz, Cevabı boya, Şekli bul” adlı aktiviteleri Gazi ilkokulu öğrencileri ile birlikte gerçekleştirdiler. Gazi ilkokulu öğrencileri hem eğlendiler hem öğrendiler.