Mezuniyet Töreni

Üniversitemizde 2024 yılı mezuniyet töreni coşkuyla tamamlandı. Büyük emek ve özveriyle dört yıllık öğrenimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz kep atarak mezun olmanın mutluluğunu yaşadı. Öğrencilerimizin bu mutluluğunu içtenlikle paylaşmakla birlikte her birine ayrı ayrı başarı diliyoruz.

Ayrıca Sınıf Öğretmenliği programımızın birincisi olan Sıla Sayar'ın fakülte üçüncülüğünü hediye ederek bizlere yaşattığı gurur için şahsına teşekkürlerimizi sunuyoruz.
  • Doç. Dr. Mustafa Kocaarslan ERASMUS Ders Verme Hareketliliği

• 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Sınıf Öğretmenliği Öğretmenlik Uygulaması Toplantısı

• Öğretmenlik Uygulaması Başladı!

• Sınıf Danışmanları Tarafından Dönem Başı Bilgilendirme Toplantıları Yapıldı!

• 2024-2025 Oryantasyon Programı

• Mezunumuzdan önemli başarı!

• Yüksek lisans öğrencilerimiz seminer sunumlarını yaptı

• Öğretmenlik Uygulaması Dersi Uygulama Öğretmenleri Dönem Sonu Toplantısı Yapıldı

• Mezuniyet Töreni

• Bölümümüz 4. Sınıf Öğrencisi Bilge Eda Salman'ın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Konuşması