Öğrencilerimizin Proje önerisi TÜBİTAK 2209 Kapsamında desteklenmeye değer bulundu.

Sınıf öğretmenliği 3. sınıf öğrencilerimizden Ebru CAN ve Ela Nur MUTLU’ nun, programımız öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Yasemin BÜYÜKŞAHİN danışmanlığında hazırladıkları proje önerileri TÜBİTAK 2209/A Lisans Öğrencileri Araştırma Projeleri Kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur.  “Doğal ortamlarda yürütülen çevre eğitimi etkinliklerinin ilkokul 4. Sınıf öğrencilerinin dijital alışkanlıklarına etkisi” başlıklı çalışmayı yürütecek olan öğrencilerimiz ve öğretim üyemize başarılar dileriz.

• Sınıf Eğitimi ABD Yüksek Lisans Seminer Sunumları