Sınıf Öğretmenliği 2. sınıf öğrencileri ''Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı'' dersi kapsamında yaptıkları materyalleri Akçalı İlkokulunda sergilediler.

Sınıf Öğretmenliği 2. sınıf öğrencileri   ''Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı'' dersi kapsamında yaptıkları materyalleri  Akçalı İlkokulunda sergilediler.  Akçalı ilkokulu öğrencileri sergiye yoğun ilgi gösterdiler ve materyalleri incelediler. ''Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı''  dersini veren Doç Dr. Ayşe Derya IŞIK'da sergiye katıldı. Sınıf öğretmenliği öğrencileri ile Akçalı ilkokulu öğrencileri materyal sergisi boyunca kaynaştılar, oyunlar oynadılar.