Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencileri 3. Uluslararası Sınırsız Eğitim ve Araştırma Sempozyumuna katıldılar.

3. Uluslararası Sınırsız Eğitim ve Araştırma Sempozyumu (USEAS 2019)  Muğla'da geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.Sempozyumun ana teması '' araştırma ve öğrenme'' olarak belirlendi. Temel Eğitim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayşe Derya IŞIK ve sınıf öğretmenliği bölümünden bazı öğrenciler, 3. Uluslararası Sınırsız Eğitim ve Araştırma Sempozyumuna katıldılar. Sınıf öğretmenliği bölümünden öğrenciler, akademik çalışmalar seçmeli ders kapsamında yaptıkları araştırmaları bildiri olarak sundular. Sempozyumda konferans, panel ve çeşitli etkinliklere yer verildi. Öğrenciler, konferans, panel ve etkinliklere katıldılar.
  • "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğinin son günü gerçekleşti

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğinin 4. günü gerçekleşti

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinlikte 3. Günü gerçekleşti

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğinin 2. günü gerçekleşti

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğin ilk günü gerçekleşti.

• 2020-2021 eğitim-öğretim yılı online oryantasyon toplantısı gerçekleşti

• Sınıf Öğretmenliği Öğrencilerinin hazırladığı proje, TÜBİTAK-2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmalarında ilk aşamayı geçti.

• Sınıf Öğretmenliği lisans programı EPDAD tarafından akredite edildi.

• “Küre Dağlarında Bilim ve Sanat 2” adlı proje TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur.

• "Benim Gözümden Uzaktan Eğitim" Fotoğraf Yarışması