Sınıf öğretmenliği bölümü öğrencileri, kendi yazdıkları öykü kitaplarını minik öğrencilerle buluşturdular.

Sınıf öğretmenliği öğrencileri,  Dr. Öğr. Ü. Mustafa KOCAARSLAN tarafından yürütülen  “Yazma Eğitimi” adlı derste ilkokul öğrencileri için öykü kitapları yazdılar. Ders boyunca hazırladıkları öykü kitaplarını çeşitli düzenleme işlemlerinden sonra matbaada bastırdılar. Daha sonra Bartın Fatih İlkokulu 3. Sınıf öğrencilerine takdim ettiler. Hediyelerini alan üçüncü sınıf öğrencilerinin yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi.

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğinin son günü gerçekleşti

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğinin 4. günü gerçekleşti

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinlikte 3. Günü gerçekleşti

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğinin 2. günü gerçekleşti

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" adlı etkinliğin ilk günü gerçekleşti.

• 2020-2021 eğitim-öğretim yılı online oryantasyon toplantısı gerçekleşti

• Sınıf Öğretmenliği Öğrencilerinin hazırladığı proje, TÜBİTAK-2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmalarında ilk aşamayı geçti.

• Sınıf Öğretmenliği lisans programı EPDAD tarafından akredite edildi.

• “Küre Dağlarında Bilim ve Sanat 2” adlı proje TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur.

• "Benim Gözümden Uzaktan Eğitim" Fotoğraf Yarışması