image/svg+xml

Sınıf öğretmenliği öğrencileri,  Dr. Öğr. Ü. Mustafa KOCAARSLAN tarafından yürütülen  “Yazma Eğitimi” adlı derste ilkokul öğrencileri için öykü kitapları yazdılar. Ders boyunca hazırladıkları öykü kitaplarını çeşitli düzenleme işlemlerinden sonra matbaada bastırdılar. Daha sonra Bartın Fatih İlkokulu 3. Sınıf öğrencilerine takdim ettiler. Hediyelerini alan üçüncü sınıf öğrencilerinin yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi.

• Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı 2. Sınıf öğrencileri 30.12.2019 tarihinde Gürgenpınarı İlkokulunda “İlkokulda Materyal Şenliği” düzenlediler.

• Fidan Bağışı Kampanyasına Temel Eğitim Bölümü de Destek Verdi.

• Miniklerimiz Fen Laboratuvarında

• Fakültemiz 2019 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

• Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesini Seçmenin Tam Zamanı

• Sınıf öğretmenliği bölümü öğrencileri, kendi yazdıkları öykü kitaplarını minik öğrencilerle buluşturdular.

• Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği öğrencilerinin dönem boyunca gerçekleştirdikleri topluma hizmet projelerini sundular.

• Sınıf öğretmenliği programı 2. sınıf öğrencileri, Bartın Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının yürütmüş olduğu “Oyuncak Kütüphanesi” projesine destek amacıyla 0-6 yaş çocuk kitapları topladılar.

• Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Ebru Durgut bireysel girişimi ile Atatürk ilkokulu anasınıfı bahçesinin iyilestirmesine katkıda bulunmuştur.

• Sınıf Öğretmenliği 2. sınıf öğrencileri ''Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı'' dersi kapsamında yaptıkları materyalleri Akçalı İlkokulunda sergilediler.